Welcome Note

Usia Blog Ini

Followers

Sunday, January 2, 2011

Help me...hehe

Salam semua..ni kali aku ingin minta tolong..sempena tahun baru..aku kira mo tukar header.. nah di alu2kan siapa yg mo designkan aku header yg cute...

tema : merah hitam

email sj ke: lynkinsblog@gmail.com

header yg terpilih akan menerima : GRASS MAN satu unit!!!!

so be creative & cute!!!

9 comments:

Ujang9897 said...

tak pandai..hehe

Wahida Nasution Thakhrim said...

nak tolong tapi tak pandai la.. masih ditahap belajar..

asliner said...

tak pandai..header biase2 bolehlah..=)

Lynkin84 said...

asal kn ada header... =)

mr. k_ Boy said...

hah... kalu hang nak...
hang try view tuan punya blog ni...
mr syafiq...mmg dia ada bukak tempahan utk header blog..

http://tamaoserizawa.blogspot.com/2011/01/tempahan-header-blog-kini-dibuka.html

mr. k_ Boy said...

hah... kalu hang nak...
hang try view tuan punya blog ni...
mr syafiq...mmg dia ada bukak tempahan utk header blog..

http://tamaoserizawa.blogspot.com/2011/01/tempahan-header-blog-kini-dibuka.html

rieyana ynn said...

singah sini jap...ahaks..;d

sissyira said...

salam..

syira ni tak pandai mana la kak,,,

tapi kalau akak nak suruh..boleh je...hehehhe

tapi mmg takut tak berkenan lak..huhu


ziarah rakan yang saya follow :D

dya adriza said...

adess mmg x lulus la.. huhu

psst: bila nk update. hehe