Welcome Note

Usia Blog Ini

Followers

Saturday, January 23, 2010

Bday Mimi - 19012010

Salam n maaf all...entry ni lewat aku buat~
ok, entry ni utk Mimi n Ann ya!! hehehe.. ni masa bday Mimi yg mnginjak usia 19thun di 19 haribulan~ kebetulan kan umur sama ngan date~ hehehe...
Mummy masak laksa weih... mantap!!! kek pun sedap.. choc moist yg moistttt skali... ketat perut aku mkn mlm tu..
Puas juga aku bmain2 ma Baby Ayuni~ hehehehhe..kpantangan btul bila ada baby ni..
Overall, majlis yg meriah...








LS HQ @ Restoran Abah & Angah, Alamesra - 22012010


Salam,all...ini laa antara pic2 suasana Lepak Santai (LS) smlm... hehehe..best eh..n hasil pbincangan, cadangan masa LS di pindah ke mlm minggu telah dpsetujui ramai dan akan diajukan kpd Tyco..

bha, layan ja laa pic2..hehehe






Aku suka pic ni..Booboo ada sifat kbapaan d cni..wahahaha...ayat tu bha~
Mcm?? ada ciri2 kluarga bahagia??? winkss!!!

Thursday, January 21, 2010

Blackberry Storm



Salam, all... actually aku agak bosan ni..hahahah... langkah kanan aku masa bli berry ni...sbb Big Papa sponsor half drpd harga berry ni!!! yeayyy!!!!

best ngan berry ni bila receive email mcm sms sja..application FB d mna2 sja..(tgk line jua laa) YM d mna2 sja...

tapi kan..aku kira mau survey2 handphone yg lain..N95 ok kaa??? Baybet bhajat tul ma hp tu tau..hahahahha...

bha, komen ja hp apa yg best ya..

Lemonade Tycoon

Salam...hehe..akhir2 ni aku rajin buka gerai jual lemonade...hahahha

addict trus aku dgn game ni..

cuba link INI utk download ya..



Reddish Contest: Nama Utk Amoi Merah

Salam, ni pcubaan aku ikut contest.. jum, kita bagi nama yg cumil & yg penting misti berkaitan ngan warna MERAH utk Amoi Merah kepunyaan Reddish ni ya..Utk details selanjutnya, scroll sja, k~



Terms & Conditions contest ni:

1) Buat entry mengenai contest ini diikuti dgn tajuk post -->> "Reddish Contest : Nama Utk Amoi Merah" & relink dlm post entry contest.

2) Entry WAJIB ada salah satu pic si Amoi Merah itu..so pilih ja salah satu pic tu..

3) XSEMESTINYA jadi follower Reddish utk ikut contest ni..Just provide details (Nama Penuh, Address & Contact No.) utk proses penghantaran *Jika terpilih jadi pemenang, ya~

4) Sila tinggalkan link entry contest di SINI. AMARAN!!! Jangan drop di komen box yg lain..DISQUALIFIED SERTA MERTA tuuu...


Aku cadangkan nama :: NaYa (sebab warna merah dlm bahasa Rusia adalah Krasnaya)

So..apa lagi kwn2...join jgn nda join, k... hadiah misteri menanti tu..ehehehhe..

Thursday, January 14, 2010

Lepak Santai SIOLOON HQ - Jesselton Point (08012010)



Salam...naa..ini laa kelab yg aku join tu..SIOLOON... slalu kami akan lepak sama2 yg kami panggil Lepak Santai..tempat slalu (tempat bdarah kunu) kami p d JP laa.. hahahah...sambung meja panjang2 eh..mlalui LS ni laa kmi btukar2 crita..bkenal-kenalan antara satu ma lain..n mcm2 lagi laa..hehehe...selebihnya kamurang layan laa pics ya..

oh ya..aku p ngan Booboo...hehehe...










Aksi bro Eone n Infinite yg tlampau bkasih sayang..hahaha...


Booboo control eh..hahahah...

Fae Masuk Poli...


Salam...selasa lepas, Fae msk poli..

x sempat aku masuk office tu hari eh..dari pagi bkampung temankan Fae p mdaftar..
Ramai gila org masa tu..maaf, lupa pla aku snap pic..hahaha..
Fae amik course Electronik (Computer) Engineering..
Yang azab tu bila Fae dpt Kamsis M Aras 5!!! Aras 5, y'all!!! Mau pengsan ja aku, Big Mama n Big Papa mdaki Kamsis M tu..cian Big Mama sbb kakinya sakit..tp kerana Fae dia naik juga..

Oh ya, masa tgh wait Fae p bbaris utk mdaftar tu adalah aku tnampak sorg jejaka yg sgt2 familiar.. mcm bollywood pla kepala kami tteleng2 ni..rupanya tunangan c Ann, Sir Khu pla..yup, adik pompuannya (c Uchie kalau nda silap) pn masuk poli gaks.. Slain Sir Khu, aku tnampak gak Kak Sinah..yaa..dftarkan c ChiChi pla...hahahaha...seriously, aku mcm mama2 pla ni..

Well, oleh kerana tlalu letih..aku ingatkan Big Mama xla nangis lagi..(which is slalu Big Mama nangis tiap kali bgini)... skali smpai umah, naa ko...Big Mama nangis juga...smpai Big Papa ckp mcm mna laa bila anak kita kahwin nanti..kali kalau aku kahwin nnt, ada laa kamurang tgk adegan Bollywood ni...siap btangis-tangisan ni kunu...ahakss...Mere Pyaar...Mere Sapna...(smbil btarik-tarik tangan)

Ksimpulannya, Fae..ko study laa rajin2 k... rajin2 aku p poli..hee~

Wednesday, January 13, 2010

Happy ngan Sahabatku~

Salam...

Happy eh aku dpt brita drp sahabatku td..she's getting engaged n married this year!!
Xsangka..dah dtg jodohnya..i'm HAPPY for u, friend..bha, jan lupa jemput aku n Booboo aa...hehehe...

P/s:: Booboo...teman p cari present aa...

Friday, January 8, 2010

Free Cute Emoticon Gallery... Emocutez...

Naa...sepa2 mau cute emoticon boleh amik d web ni... just click emoticon itu...

cute2 ni..hehehhe





BooBoo~

Salam...

Miss my Booboo...

Hope I can meet him tonite...

Tuesday, January 5, 2010

Kembali blogging...

Salam, semua..maaf...aku agak lama mnyepikan diri..

agak bz ngan kerja, n hidupku...
ok, aku update laa apa2 yg blaku k..
ok, sepanjang tahun 2009 aku happy...

1st aku dah bli Blackberry Storm...wehehehehe...

2nd aku join SIOLOON...
...sila laa skodeng web SIOLOON d www.sioloon.com...akan aku cover crita criti SIOLOON k...

3rd aku happy skrg krn muncul seseorg yg istimewa dlm hidupku...heheheh
...yg ni pun akan aku update pkembangan ya...

bha, ni ja laa ni kali k..aku susun ayat dlu utk update strusnya..

Happy New Year...moga azam tahun ni tcapai..

Salam...

Friday, January 1, 2010

\\Sticky Mode// - New Moon Trailer!!!

Salam, semua..yah, seperti yg telah d tunggu2, ni laa dia trailer official New Moon, dari Twilight Saga..aku sgt2 teruja ngan film nih..aku dah habis baca novel nih..jadi expectation tinggi..hehe..layan video ini..

video