Welcome Note

Usia Blog Ini

Followers

Monday, November 29, 2010

I'm a... W.A.S.A.B.E.R






Salam semua!! naahh..ni kali aku mau kasitaw psl WASABER..
Apa itu Wasaber?? bukan wasabi aa..lada org Jepun tuh..(eh lada kah? yg aku taw mcm pedas)..
Wasaber ni adalah ahli kepada sebuah komuniti yg menghimpunkan semua Blogger dari Sabah (Negeri Di Bawah Bayu~).. Komuniti ini dikenali sebagai WSB: We Are Sabahan Blogger Mania ni akan listkan link blog semua ahlinya (iaitu Wasaber). Maka, adalah digalakkan utk berkunjung ke blog² di kalangan wasaber & saling follow mengfollow..(meningkatkan bilangan traffic ke blog eh). Komuniti WSB ni semakin berkembang dgn bilangan ahli kira-kira 200 lebih..

Bagus juga kan ada komuniti cmni..mcm one-stop-centre & rujukan kpd blogger² setempat..buat gathering..tukar² pendapat..saling berkenal-kenalan antara ahli..

Aku sebenarnya baru ja join WSB ni..hehe..nmpk d blog org..jdi aku klik laa..sbb blogku blum pun jdi ahli mana² komuniti blog..plus komuniti ni utk blogger Sabah..naa..apalagi..trus join..

jadi kepada Sabahan Blogger out there, sila laa join WSB ya!! >.<

4 comments:

kreatifbuzz said...

^sama! aku pun baru join juga..hoho

Lynkin84 said...

hoho..kreatifbuzz...tqtq..aku pun!! bha sama2 la kita aa..

alynah.rai.gorilla said...

aku jua!

Lynkin84 said...

uinah..nemao ketinggalan taw c aly..