Welcome Note

Usia Blog Ini

Followers

Friday, October 1, 2010

lagi lalatss ngenggggg x hbs2 eh....

Anonymous said...

simut mirah~ lau org labuan cm tu la tu sebutan nya... n yg pki "wa .wa" pun.. inda waaa sama mcm nda bah... jd kesimpulannya org ni kemungkinan org labuan : idr hanaid toing aku ni sis..

September 30, 2010 12:05 PM

Delete
Anonymous Anonymous said...

PERGH! koe prasn ka apa..aq cma simpati wa sm koe..fofuler ka inda kut ska koe lae..di fb pn koe yg dlu req aq..aq fkir koe kwn ngn kwn aq psl tula aq terima..klu ko fofuler cm koe fkir..aq tlis kt blog koe ni pown koe x lyn..uda satu..satu lg..wish list lak..bf alam maya lak..lgi 1 sjak koe fofuler ngn tlisan aq di blog koe ne koe lagak sopan..pas2 aq yg dikecam..aq x kisah..aq cma tlis pndapat kan ny pa..lgi 1..pompuan bekerudung tup aurat cm koe perlu ada ciri2 spt pompuan cmtu..ni lagak cm pompuan x tup aurat lae..padan lae inda da owank mw koe..buahahahaha

September 30, 2010 4:46 PM

Delete
Blogger alynah.rai.gorilla said...

alala...apa kes ni..
xmatang sungguh la org ni..bahasa ko tu pun x lurus lgi,mau nasihat org apahal?ko sakit ati dia x layan ko ka ni...xmacho la wei lelaki kena reject tapi mulut bising mcm minah sewel..knapa la kalu kakak aku tulis beribu wish list pun..apa ko kesah?ko tunaikan ka apa yg dia wish tuh?bukan abis pun duit ko kalu dia kuarkan sejuta wishlist..tgn kakak aku jga yg taip,bukan tgn ko..mana ko tau teddybear tu bf alam maya kakak aku ka x?suda ko siasat sepa dia?uina...xsangka pula ada jg masa ko siasat2 org ni..tahniah la..da ko kutuk org terang2,ko x puas ati pula bila sudah kena kutuk dgn org lain..berani kutuk,berani la terima kutukan balik..ni kepoh betul,bru kalah psycho skit ja..lagi satu la kan manusia,ko SIAPA mau suruh2 kakak aku buat mcm ni,mcm tu?bukan pun kawan,ada hati wei mau suruh2 kakak aku yg tutup aurat perlu ada ciri2 pompuan tutup aurat..wui,nda malu owh ko...yg ko tu,sebagai sorg manusia,perlu ada ciri2 seorg manusia juga,bukan haiwan seperti babi n anjing..last ah manusia,aku tertanya2 jg kalau ko tau ka beza PENDAPAT dgn KUTUKAN?mana la tau dulu time spm gagal bm,xdpt beza ant dua benda simple ni..harap2 manusia ni jangan la timbul2 depan aku ah..takut pula aku 'ter'buat dosa,'ter'kutuk,'ter'tampar ka..
ko xpenah rasa situasi kakak aku hari2,ko jangan pandai2 berlagak mcm ko tau semua...

September 30, 2010 7:26 PM

4 comments:

oakleyses said...

prada handbags, tiffany jewelry, prada outlet, christian louboutin, michael kors outlet, oakley sunglasses, chanel handbags, christian louboutin outlet, oakley sunglasses, nike air max, oakley sunglasses, tory burch outlet, michael kors outlet online, louis vuitton outlet, ugg boots, cheap oakley sunglasses, longchamp outlet, kate spade outlet, longchamp outlet, louis vuitton, michael kors outlet online, uggs outlet, louis vuitton, oakley sunglasses wholesale, michael kors outlet, burberry outlet, tiffany and co, uggs on sale, nike free, nike outlet, replica watches, polo outlet, christian louboutin shoes, gucci handbags, louis vuitton outlet, replica watches, nike air max, burberry handbags, jordan shoes, ray ban sunglasses, polo ralph lauren outlet online, ugg boots, longchamp outlet, louis vuitton outlet, michael kors outlet online, ray ban sunglasses

oakleyses said...

guess pas cher, nike blazer pas cher, nike air max, true religion outlet, vans pas cher, ray ban pas cher, converse pas cher, sac hermes, true religion outlet, nike free run, hollister uk, nike air max uk, true religion outlet, mulberry uk, ray ban uk, coach outlet store online, hogan outlet, coach outlet, michael kors, replica handbags, nike air max uk, nike free uk, new balance, nike tn, michael kors, polo lacoste, oakley pas cher, ralph lauren uk, sac vanessa bruno, michael kors outlet, louboutin pas cher, abercrombie and fitch uk, nike air force, hollister pas cher, kate spade, polo ralph lauren, timberland pas cher, nike roshe, true religion jeans, jordan pas cher, north face uk, north face, lululemon canada, sac longchamp pas cher, coach purses, nike roshe run uk, burberry pas cher, michael kors pas cher

oakleyses said...

chi flat iron, iphone 6s plus cases, insanity workout, giuseppe zanotti outlet, ipad cases, nfl jerseys, soccer shoes, reebok outlet, s6 case, babyliss, asics running shoes, new balance shoes, hermes belt, mont blanc pens, instyler, longchamp uk, north face outlet, lululemon, wedding dresses, vans outlet, ralph lauren, celine handbags, hollister, valentino shoes, abercrombie and fitch, iphone 5s cases, mac cosmetics, louboutin, iphone 6 cases, north face outlet, baseball bats, mcm handbags, iphone cases, timberland boots, hollister clothing, ferragamo shoes, soccer jerseys, ghd hair, beats by dre, nike trainers uk, oakley, jimmy choo outlet, nike air max, iphone 6 plus cases, nike roshe run, bottega veneta, nike huaraches, herve leger, iphone 6s cases, p90x workout

oakleyses said...

pandora jewelry, moncler, ugg, louis vuitton, canada goose outlet, louis vuitton, canada goose, doke gabbana, canada goose jackets, supra shoes, moncler, montre pas cher, links of london, marc jacobs, canada goose, doudoune moncler, moncler, barbour, canada goose, gucci, pandora jewelry, ugg,uggs,uggs canada, converse, juicy couture outlet, ugg pas cher, coach outlet, moncler outlet, swarovski crystal, wedding dresses, moncler uk, moncler outlet, louis vuitton, moncler, replica watches, pandora uk, vans, thomas sabo, converse outlet, louis vuitton, toms shoes, pandora charms, ugg uk, swarovski, juicy couture outlet, hollister, canada goose outlet, ray ban, canada goose outlet, barbour uk, louis vuitton, karen millen uk, lancel